Firmatör Cilt Bakım Cihazı mı, Frimatör Cilt Bakım Cihazı mı?

Firmatör Cilt Bakım Cihazı mı, Frimatör Cilt Bakım Cihazı mı?

Frimatör cilt bakım cihazı arıyorsunuz ve internette Türkçe’ye daha uygun olması nedeniyle dalgınlıkla “firmatör” diye yazarak arama yapıyorsunuz. Bir de bakıyorsunuz ki Google size “Bunu mu demek istediniz? frimatör” sorusunu soruyor, ama alt satırlarda gene de Firmatör Cilt Bakım Cihazı ile başlayan bir çok adresi peş peşe gösteriyor. Biz bu durumu Firmatör isimli bu firma rehberi sitemizi açtıktan sonra farkettik.

Hangisi Doğru: Firmatör mü, Frimatör mü?

Google’da Firmatör Cilt Bakım Cihazı diye sonuçlar gördükten sonra elbette şunu da farkettik ki, aynı sayfada Frimatör Cilt Bakım Cihazı diye de sonuçlar var. Bunun üzerine bu cilt bakım cihazının doğru adının ne olduğunu öğrenmek istedik. Arama motorunda yaptığımız kısa süreli bir çalışma ile cihaza Firmatör değil frimatör dendiğini gördük. Bu durumda çoğu satıcının sattığı ürünün ismini bilmediği ortaya çıkıyor.

Siz karşıtırabilirsiniz normaldir, peki satıcılara ne oluyor?

İki durum ortaya çıkıyor; ya bazı satıcılar sattığı ürünün ismini bilmiyor, ya da orjinali Frimatör olan bir ürünü, müşteriyi yanıltacak şekilde taklit bir ürüne Firmatör diyerek satıyorlar.

Yorum yaz

YORUMLAR KAPALIDIR
Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

KAYIT OL

ÜYE GİRİŞİ

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

YENİ ŞİFRE

ÜYE GİRİŞİ

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.